

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Нещо църка на печката…
Не искам да забогатявам, имам достатъчно, за да дам на нуждаещи се от вниманието и грижата ми, споделя победителят в Хелс Китчън
Важно е ястията да отразяват темперамента на домакина - мощен и самоуверен огнен характер
Традицията повелява на празничната трапеза да има вино, ястия приготвени с риба, постни ястия, ядки, сушени плодове, празнична пита
Идеални с бира или чаша бяло винo
В България традиционно мусаката се готви от кайма и картофи
. Няма нито един вид риба, която да не е богата на важни хранителни вещества – като протеини и разнообразие от витамини и минерали
Готви за Лейди Гага, Адел и Джейсън Стейтъм, а сега и за всеки гост на ресторант Maison“s Premium в Бургас
Ето повече за храненето, измислено от Бари Сиърс